Ny dammsugare

går fick jag nog av den gamla dammsugaren som mer eller mindre höll på att falla i bitar. Handtaget har varit trasigt sedan länge, tappade röret i golvet alldeles i början och då blev det en spricka i plasten där man fäste tillbehörsdelen. Sedan sprack det i fästet på undre röret där man trycker ihop handtaget med röret eller andra tillbehör. Det lagade vi med svart eltejp men nu hade det släppt helt. Man fick gå och hålla ihop det med vänster hand samtidigt som man styrde med höger hand. Detta plus att hjulen på denna Siemens Dynapower 2000 är helt löjligt små. Efter bara ett par dammsugningar är dessa hjul fulla med hundhår och annat damm och går helt enkelt inte runt. Man får släpa 8 kg dammsugare efter sig hela tiden och det är ganska tungt. Så nu har vi inhandlat en Philips med STORA bakhjul och där man inte behöver ha tillbehörsbehållaren fastsatt på handtaget/röret. Vi får se hur den håller stilen.  Just nu fäller hundarna inte så mycket och idag har det varit lite frost så det är mindre grus.

Efter dammsugarehandlande så gick vi ut med hundarna en liten lunchrunda och idag var Witchy duktig. Jag fick vara stenhård på att hon inte skulle gå framför utan hela promenaden skulle hon gå bakom eller vid sidan (utan att nosen kom framför mina ben liksom). Det gick bra. Vi såg till och med hundar ute på fältet när vi gick hem utan att hon började skälla och hålla på.

witchymallig-copy.jpg

Efter promenaden var Roscoe såhär trött  – han slockande på studsmattan med ett smile…”

 roscoe.jpg

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Ny dammsugare

 1. Anita says:

  Så bra … nu kan jag gå in och kommentera i din blogg Cathy. Vilka härliga bilder på hundarna. Han ser verkligen slut ut, Roscoe. Alldeles tom i blicken så där som man ser ut när man är riktigt, riktigt trött.

  Idag har en blek sol skinit här en stund. Men jag hann aldrig ut med kameran för det har varit fullt upp hela dagen.

  Hoppas du har haft en skön 3:e advent. Nu går vi in i sista veckan innan jul. Sedan får jag ledigt 11 dagar i rad. Superskönt ska det bli!

  Ha det så bra …

  Kram
  Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s