2008 kom med snö

Vi överlevde ännu en nyårsafton :-). Det var inte lika intensivt runt tolvslaget som förra nyåret. Men smällandet började istället redan på eftermiddagen,  varför kan folk inte vänta?! Sedan var det ganska lugnt mellan 11 och 12slaget.  Tror det höll på och smällde lite fram till 3 på morgonen sedan. Turligt nog lugnade sig Witchy och kunde sova när vi gått och lagt oss vid 1 tiden. Roscoe brydde sig inte i år, det lät inte som om huset skulle explodera det här nyåret. Undrar om många i vårt område var borta. De smällare man hörde lät längre bort i andra området kanske. Det gick att avleda det värsta av Witchys stress med frolic – varje gång det smällde till fick hon en liten bit – nästa nyår kanske hon kan komma ihåg smällande som något lite trevligare.

I morse (eller okay då, i förmiddags) vaknade vi till ihärdigt snöfall. Yippee tyckte hundarna och ville ut och busa i trädgården. Witchy älskar att äta snö också.

Spåren efter dem syns här på trädäcket…..

snow1.jpg

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to 2008 kom med snö

 1. Anita says:

  Men så skönt att höra att det gick bra med smällandet och raketerna och att hundarna klarade det så bra. Jag tänkte på dig och dina kära hundar igår ska du veta.

  Så det har kommit så pass med snö att det ligger kvar hos dig. Här så är det bara slask. Man kan väl ana lite vitt men då får man kisa ordentligt. Härlig bild förresten med hundtassarnas spår i snön.

  Nu håller jag mentalt på och ställer in mig på att jag ska gå och jobba imorgon. Men det har varit en skön ledighet så jag ska absolut inte klaga.

  En god fortsättning på det nya året önskar jag dig Cathy!

  Kram
  Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s