Blå himmel – det var ett tag sedan

Idag har det faktiskt varit soligt och vackert, om än rätt kyligt och lite blåst.  Båda hundarna var duktiga och lydiga på lunchpromenad. Idag provade jag tunnare strumpor i mina “gå ut med hundarna när det är kallt Echo kängor” och det kändes mycket bättre. Jag fick inte så ont i vänster häl och knäna har ännu inte gnällt (peppar peppar osv:-) Det var ganska många människor ute och gick och vi mötte även en häst och vagn. Roscoe brukar vilja lägga sig och stirra på sånt men idag var han mer intresserad av alla lukter längs med vägen. Han ville köra ner huvudet och nosa hela tiden – lite jobbigt när det är halt och isigt. Det verkar lukta mycket mer när det är snö och kallt, båda hundarna nosar och nosar i vartenda fotspår. Kanske lukten konserveras liksom, vad vet jag. På hemvägen blev vi nästan påflugna av en lågflygande koltrast. Väldig fart hade den, kanske den var på väg hem till oss och all mat vi lägger ut. Nu när det blivit kallt så kommer det massor med fåglar. En hackspett satt och mumsade på jordnötter vid förmiddagsfikat t ex.

Tyvärr har jag inte hunnit ut och fota något i det vackra vädret, hoppas det blir fint i helgen också. Men enligt Aftonbladets löpsedel så ska det bli oväder igen i helgen.

Annars är det mycket pyssel med avslut av förra året i bokföring och sånt. Eftermiddagen har spenderats framför dator och bokföringsprogram.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s