Fotboll och laptops

Testar just nu vår laptop och wireless connection som vi just fått ordning på. Den router vi hade innan var tydligen trasig för det gick inte att surfa trådlöst i vardagsrummet som ligger vägg i vägg med kontoret. Däremot kunde man komma in på grannens trådlösa på andra sidan gatan, och det är ju inte så bra i långa loppet. Det är fotboll på Sky tv, Chelsea mot Everton så att kunna sitta här och pyssla med datorn och webben är rätt kul. Jag är inte så himla intresserad av fotboll men det kan vara lite trist att sitta för sig själv på kontoret varje gång man vill göra något med hemsidor och sånt. Som till exempel skriva i bloggen, det går alldeles utmärkt att göra i soffan 🙂

Vintern verkar ha tagit semester ett tag igen, vi har inte mycket snö kvar längre och det regnade ganska mycket på eftermiddagen.  Det är blöta smutsiga hundar igen, suck. Hoppas bara att det inte blir sådär sen långdragen vinter som börjar i slutet av januari och håller på till i april istället.  Idag har det varit sådär mörkt hela dagen igen, jämngrå himmel och väldigt blött i luften.  Det är bara att se framåt och tänka på våren. Den kommer ju så småningom.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Fotboll och laptops

 1. gail says:

  we still have snow = clean dogs :0)
  we have a “new” arrival on saturday. it’s one of the pups from the first litter Tes. i’m going to train her and go for a trial in may. i had her for a week last winter and she was so easy to train. she could fetch approx 50 m, good flanks and a good stop all in a week. she hasn’t done much since then but she’s still probably easy to train. i’m not keeping her, she goes back to her own family when she’s ready

 2. Anita says:

  Nej vintern den töade bort totalt. Idag var det helt grönt igen. Är också lite orolig att vintern kommer sent och att snön ligger kvar jättelänge. Det är ju nu under den mörka årstiden man vill ha snö som lyser upp.

  Motion ja. Det borde man ägna sig mer åt. Det blir lite gångande på helgerna men inte speciellt snabbt eftersom kameran ofta är med.

  Men … det är klart vi ska se framåt mot våren. Den kommer ju som sagt så småningom … förr än man anar.

  Ha en bra kväll!

  Kramar
  Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s