Idag snöade det

Det var soligt och klart fram till lunch ungefär. Det hade snöat lite under natten så ett tunt lager snö var det på gräset. Jippeee sa hundarna och ville ut och rusa runt i trädgården. Witchy får massor med mer energi när det är kallt, fast hon just varit ute och sprungit på promenad så lockade trädgården. Hon fick till och med fart på Roscoe en stund.

Städade idag också. Har inte orkat dammsuga och damma på några dagar och jisses vad det syns. Hundhåret ligger i drivor längs väggarna, fast de inte fäller så mycket nu. På eftermiddagen var vi iväg till löplabbet i Solna och jag hittade ett par bra innesandaler som man kan ha inläggssulor i. Konstaterade också att jag behöver lite mer avancerade sulor än de jag har nu. Mycket trevlig personal och goda råd. Kan rekommenderas för de som har problem med fötter och knän och så vidare. Det är mycket som hänger på hur fötterna mår. Jag fick gå på deras löpband en stund så ortopeden kunde se hur jag nu går. Och snabbt går det, får inläggen redan nästa måndag.

klematis.jpg

Knopp från klematis The President får pigga upp den här dagen. Tulpanerna ställde inte upp på fler foton utan ersättning 🙂

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s