Krokusar

Idag har det varit helt fantastiskt väder. Det började med snö under natten i och för sig. Men den smälte bort ganska fort. Vi fikade i uterummet både förmiddag och eftermiddag. Lunchpromenad med hundarna i strålande sol, ganska blött i marken efter att snön smält. Vi hade Ebba med oss idag också. Och det var lite jobbigt för Roscoe – Ebba löper nämnligen och jag misstänker att hon höglöper precis just nu. Hon var lite mycket på Roscoe som Roscoe var på henne 🙂 så jag fick ta Ebba och Witchy och Ron fick koncentrera sig på Roscoe. Han var alledeles vild, resten av dagen har han legat vid ytterdörren och trånat. Han var aldrig så här när Witchy löpte som allra värst – vilket ju var tur i och för sig.

Efter lunch passade jag på att plantera om de pelargoner jag inte gjort än. Jag kunde vara ute! Krokusarna har formligen exploderat och nu har vi massor, mest gula, i alla rabatter.

krokus5mar2.jpg

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Krokusar

  1. Anita says:

    Vilka underbara solar. Igår tog jag en snabb promenad i vår skogsbacke för att se om blåsipporna kommit upp. Och …. det hade dom!!! Hoppas det blir sol i helgen så jag kan fota dom.

    Ha en härlig dag Cathy!

    Kram Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s