Idag fyllde Roscoe 7 år!

Och regnet har bara vräkt ner 😦 fast Roscoe bryr sig inte så mycket om det. Han går gärna ut i alla fall. Lite semla fick han slicka och en liten bit kyckling fick han till lunch.  Fast helst skulle han ju ha velat valla får…..

Men att slappa i soffan är ju inte helt fel det heller. Och det gäller att passa på för snart får vi hem de nya sofforna och då blir det väl hundfritt där (i alla fall ett tag).

onsdag.jpg

Roscoe drömmer om får och bergen i Skottland.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Idag fyllde Roscoe 7 år!

  1. Anita says:

    Ge Roscoe en försenad födelsedagsklapp från mig. Han ser verkligen ut som om han drömmer där han ligger. Verkar vara långt borta i tanken. Han är inte ensam om att drömma om Scotlands gröna dalar och blånande berg ska du veta. Har man en gång varit där, ja då vill man tillbaka.

    Jag läste om det hemska ovädret i England. Såg att Cornwall hade drabbats hårt. När jag var i Cornwall senast så berättade en dam som hade en trädgård nära Cornwalls kust om de hemska stormarna som kunde dra in. Jag hoppas att stormarna bedarrat och att våren tågat in ordentligt när jag ska åka dit.

    Hoppas du får en fin dag. Vädret ser ju som vanligt grått ut men som du skrev … hoppet är det sista som överger människan. Kanske solen tittar fram senare idag.

    Kram Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s