Thursday’s challenge – lite för sent

Såhär varmt var det i Sydney, Australien när vi var där, julen 2000. Det var meningen att jag skulle lägga upp den här bilden som fototema för Thursday Challenge, men nu känns det som om det är lite för sent så jag väntar tills nästa tema dyker upp. 

Solen gassade verkligen över oss den här dagen.  Man höll sig i skuggan så mycket det gick. I Hässelby idag är det ganska varmt också, inga 50grader som tur är men soligt och ganska vindstilla. Vi har intagit vårt förmiddagsfika på verandan på framsidan, där blir det lite lagom svalt för solen ligger inte på direkt. Roscoe älskar verkligen att ligga där ute och kika mellan staket spjälorna.  Witchy har lite svårare att slappna av så som Roscoe gör, men igår eftermiddag kom hon på att hon kunde backa in mellan de snedställda staketbrädorna och vila rumpan mot dem och ändå stå och ha full uppsikt. Behöver hunden gå i terapi? troligen:-)

Advertisements
This entry was posted in Fototeman and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Thursday’s challenge – lite för sent

  1. Anita says:

    Men … otroligt att se bilden på termometern. Och du har riktigt fångat känslan av värme i solstrålebilden. Så där som man kan se i gamla västernfilmer, när dom vandrar genom någon öken och vattnet är slut. Och så tittar dom upp mot solen och den strålar som i din bild.

    Nu ska jag äta frukost i uterummet och vattna mina blommor innan jag åker till jobbet. Sista arbetsdagen innan semestern. 🙂

    Ha en riktigt bra dag Cathy!

    Kram Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s