Thursday Challenge – Blue

Dagen började med en hundpromenad kl 7 imorse, det hängde lite regn i luften men vi hann hem innan det började regna på allvar. Sedan har det regnat nästan hela dagen fram till nu kl halv 5 på eftermiddagen. Nu lyser solen igen och det har plötsligt blivit över 20 grader varmt igen. Tur att vi hann klippa gräset i häromdagen i alla fall för nu är det fortfarande för blött. Vi rensade och stöttade och klippte ner en del växter igår. Mycket har blivit slaget till marken av det kraftiga regnet. Dahliorna är fantastiskt fina i alla fall. Bild på dem kommer snart. Till dess får det bli en blå riddarsporre för dagens fototema. Det är en som jag odlat från frö för flera år sedan. Nu kommer den snällt och duktigt upp varje år och sprider sig lite själv också.

 

Advertisements
This entry was posted in Fototeman, Min trädgård and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Thursday Challenge – Blue

 1. Leora says:

  What a lovely blue flower. So hard to find true blue in nature, but you mastered it well! And nature has added a trim of pink, too. Delicate.

 2. Michelle says:

  I love this photo and the other nature photos…wow..

 3. Anita says:

  God morgon Cathy!

  Riddarsporrar är så vackra för när man studerar dom nära så är dom inte bara blå. Det visar du i din fina bild.

  Hade ni sol igår? Vi såg att det ljusnade lite bakom molnen, så där så vi trodde det skulle bli sol, men det blev aldrig någon. Det slutade i varje fall regna och det var ju, som du skriver, inte kallt.

  Men imorse vaknade jag till ordentligt regn. Det blir att inta frukosten under smattret mot plasttaket igen. Vi hade, precis som ni, tur och hann klippa gräset mellan regnskurarna. Jag går och väntar på att mina liljor ska slå ut. Knopparna är jättestora nu så det är inte långt kvar. Men mitt staket ligger fortfarande och väntar på att bli byggt. Som tur är har vi ju en veckas semester kvar.

  Hoppas du får en bra dag, trots regnet.

  Kram
  Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s