Tisdagstema Mjuk och första eftermiddagsfikat i uterummet

Ännu en solig dag och det har inte varit så kallt idag heller. Det var ungefär -4 på lunchen och solen värmde upp uterummet till +15 på eftermiddagen. Det var så fint att vi faktiskt satt där ute och fikade vid halv 3.  Eftersom vi eldat i kaminen hela dagen var det ganska varmt i vardagsrummet också så med dörren öppen till uterummet blev det riktigt skönt.  Nu verkar det som om det ska bli varmare igen också.

Det är skönt med rena hundar men -14 är lite väl kallt och det har det varit ett par mornar nu. Fast i jämförelse med vädret i UK så har vi det ju jättefint. De fixar inte vinter alls och har nu haft den kallaste mest snörika vintern på 20 år. Massor med skolor är stängda och igår var nästan alla flygplatser stängda helt eller delvis. Vädret är bra upp och ner alltså.

Igår kväll var vi duktiga och gick vår långpromenad efter middagen. Idag är det dock vila, Ron är ordentligt förkyld med hosta så det är bäst idag.  Det är TV soffan som gäller just nu, det är då en laptop kommer mycket väl till pass 🙂

Och idag är det ju tisdag också så ett Tisdagstema kan ju passa. Idag var det mjukt – och det är just vad vipporna på det här gräset var. Det är i Hunter Valley i Australien.

hunter_grass7

Advertisements
This entry was posted in Vanliga dagar and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Tisdagstema Mjuk och första eftermiddagsfikat i uterummet

 1. AKO says:

  En “gräsligt” mjuk bild som passar mycket bra till dagens tema. Härliga färger också. 🙂

 2. SysterLilli says:

  Ljuvligt mjukt, böljande gräs. Jättefin tolkning. 🙂

 3. Anne says:

  Läcker bild med fina linjer.

 4. Anita says:

  Visst är det härligt med uterum. Och i år behöver jag inte vara avundsjuk på dig heller Cathy 😉 Det låter ju så härligt. Vi har bara ca 10 grader som mest ännu. Men vårt uterum ligger mellan vårt hus och grannens så solen når inte riktigt dit ännu. Så än så länge sover mina blommor sin sköna törnrosasömn. Men om några veckor ska jag börja plantera om dom.

  Så mycket fina bilder du lagt in. Jag har inte hunnit blogga eller sitta vid PC:n på hela veckan. Fattar inte vad jag gör på kvällarna men rätt som det är så är det sovdags.

  Nu ska jag kika på ditt senaste inlägg.

  Kram Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s