Och återigen snö, och massor till och med :-(

Idag har det snöat, hela dagen och massor med stora flingor. Brr, nu får det väl vara nog. Men när jag kikade på väderleksutsikten på nätet verkar det som om det kan komma att snöa hela veckan. Usch.

snow

Advertisements
This entry was posted in Vanliga dagar. Bookmark the permalink.

One Response to Och återigen snö, och massor till och med :-(

 1. Anita says:

  Cathy … vilken kontrast mellan dina två senaste inlägg. Först “äntligen tö” och sedan “återigen snö”. Du har verkligen lyckats fånga snöovädret bra i din bild. Idag är det i varje fall inte snöfall men det är mulet och inte omöjligt att det kommer mer. Det lägger sig ju på taket i uterummet också och tar bort en massa ljusinsläpp. Usch och fy, vår vill vi ha.

  Min bloggfantasi har snöat in tillsammans med snövädret kan man säga för att vitsa till det lite. Jag går bara och väntar på att saker och ting ska hända i naturen och i uterummet. Ännu har jag inte sått några fröer, tänkte nog vänta ett par veckor till då jag inte kommer att ha någon tillskottsvärme. Snön måste i varje fall smälta på taket i uterummet först 😉

  Snart är det dags för frukost. Torsdag betyder att det snart är fredag och fredag betyder snart helg … Det ska i varje fall bli skönt, trots snön.

  Ha en riktigt bra dag 🙂

  Kram Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s