Men tänk, idag har solen lyst!!!

Idag har vi äntligen haft sol! Det har töat i ett par dagar (fast i fredags snöade det lite igen, blä). Trädgården är minst sagt blöt och fältet där vi går med hundarna ska vi inte tala om – gummistövlar till oss allihop vore bra. Roscoe har ju som sagt nyligen firat sin 8 årsdag och tycker att han nu är väldigt klok och förståndig….

glasogon

matte håller väl inte alltid med 🙂 vi har lite olika åsikter om hur man går fint i koppel och hur man beter sig när man ser något intressant på jättelångt håll (matte tycker att man struntar i det och fortsätter att gå, Roscoe tycker att det är bäst att lägga sig ner och stirra på det ifall det nu är något som ska stoppas,vallas eller på annat sätt sättas på plats).

Advertisements
This entry was posted in Vårkänning. Bookmark the permalink.

3 Responses to Men tänk, idag har solen lyst!!!

 1. Anita says:

  Hi hi … jag log glatt när jag såg bilden på Roscoe. Så fin han är i glasögon. Ser ut som en lärd professor.

  Visst var det skönt med sol mitt på dagen idag. Men molnen har kommit tillbaka igen. Har hört att det kan bli regn och imorgon har dom varnat för blåsigt väder. Regn och blåst låter inget vidare. Men fördelen är väl att den sista snön kanske försvinner. Längtar ut i backarna för att leta blåsippor. Måste komma igång med fotograferingen igen. Kameran undrar väl varför den får stå på hyllan mest hela tiden 😉

  Ha en fin tisdag. Vi håller tummarna för att vädret inte blir för dåligt.

  Kram Anita

 2. gail says:

  thanks for looking in. yesterday we had plus 7 and i decided to shear my sheep. i only have 6 left, thank goodness. afterwards we went for a walk and i had 2 choices. either walk on the gravel road (easy walking) that was as dirty as hell or walk in the woods full of snow (heavy walking)and have 4 clean dogs. choosing wasnt too difficult. walked for about 90 mins, not a soul in sight BUT tracks from a wolf.
  its so nice being able to walk the dogs and know that you,ll not meet anybody else.
  today we re off to glanshammar for a days training. say hello to the old bloke when he comes home. if he s a man united fan he wont be very pleased :0(

 3. Anita says:

  Tänk vilken vinter vi fått igen. Och det ska bli riktigt kallt och blåsa nordliga vindar. Burrrr! Jag vill ha våååår nuuu! Men det verkar kung Bore inte bry sig om. Ska du gå på trädgårdsmässan i Älvsjö i helgen? Det ska jag 🙂 Har tagit ledigt på fredag för att hänga på låset. Men det kanske jag redan talat om. I vilket fall som helst längtar jag till fredag. Hoppas att nordan försvunnit då så man kan få lite vårkänning.

  Ha det så gott!

  Kram Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s