Spanien del 3 – hemresan

tjur

Måndag morgon gick vi upp tidigt igen, strax efter 6 på morgonen, och började vår bilresa upp till Madrid. Den här tjuren dök upp lite här och var på vår resa…

oliver

Olivodlingar såg man lite här och var. Antingen var det väldigt ökenlikt eller så var det olivodling eller vinrankor. Inget däremellan liksom.

road

Det tog ungefär 5 timmar att köra upp till Madrid, vi hade lite problem med att hitta en bensinmack vid flygplatsen, det är så många vägar och avfarter överallt. Vi hittade ett stort shoppingcenter i närheten av flygplatsen där vi åt lunch (Burger King) och tittade runt lite. Som tur var hade vi gått om tid för som sagt, det var inte helt enkelt att hitta rätt avfart tillbaka till flygplats och bensin.

ikea

IKEA finns överallt.

flyg

Utsikt genom ett ganska smutsigt fönster vid gaten på flygplatsen.

Efter en timmes försening kunde vi gå ombord planet i Madrid och efter ytterligare nästan 4 timmar landade vi på Arlanda.

Advertisements
This entry was posted in Resor. Bookmark the permalink.

One Response to Spanien del 3 – hemresan

  1. Anita says:

    Härligt med soliga bilder från Spanien då hösten verkligen lagt sin hand över oss. Frost hade vi inatt. Men ni verkar ha haft en härlig resa. Utsikten från terassen där bröllopet hölls var ju makalöst vacker. Men oj så brunbränt. Men det ser nog ut så varje år i Spanien den här tiden. Kanske inte så dumt med våra regn ändå som ger frodig grönska långt in på hösten … fast idag börjar trädridåerna lysa gula i skogsbacken. Säkerligen efter den gågna nattens frost.

    Ha en skön fortsättning på veckan!

    Kram Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s