Vi fick i alla fall fint väder hela helgen

Och min dator är fixad. Och det positiva i den kraschen var att nu är den mycket snabbare igen. Mycket skräp som laddats in under åren försvann och nu är det bara rena programvaror och lite bilder. En ny separat back-up disk införskaffades också.

En hel del trädgårdsjobb under helgen plus en förmiddag i fårhagen i lördags. Witchy var riktigt duktig även om hon blir väldigt konfunderad när hjälphunden kom in i bilden. Hon tycktes tänka att den är mycket mer erfaren än jag så det är bäst den tar hand om fåren nu….när hon var själv hade hon mycket mer krut i sig. Det var en lerig liten hund som åkte hem från fåren i alla fall och ganska nöjd tror jag hon var.

Vårstädning i området under helgen också, vi fick bort en hel del ris och skräp från vår trädgård och igår var vi till Ulriksdals trädgård och köpte tre nya klätterväxter till framsidan. En ny klematis, Piilu, och en klättervildvin, Engelmanii (klart passande) och en liten storbladig murgröna.  Köpte lite ringblommefrö också och några tomatplantor och paprika frön. Vips försvann det många kronor från kontot 🙂 nu hoppas jag bara att klätterväxterna tar sig bra och blir fina.

Otroligt mycket blåsippor ute i backarna också. Nu börjar vi se alla de olika nyanserna, från mörktblått till nästan vita med blåa eller rosa kanter.

Advertisements
This entry was posted in Framsidan, I vår skogsbacke, Vanliga dagar, Vårkänning. Bookmark the permalink.

One Response to Vi fick i alla fall fint väder hela helgen

  1. Anita says:

    Låter som om du haft en skön helg. Våren är ju en tid då hundralapparna har en tendens att flyga iväg. Vi införskaffade massor med kogödsel, barkmull och rododendronjord. Inser att alla rabatter behöver en rejäl jordförbättring.

    Lycka till med nyinköpen. Ser fram mot bilder senare i sommar.

    Kram
    Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s