Aningen svalare

Inatt var det ganska mycket svalare och mycket lättare att somna och sova bra. Men även om det var lägre temperatur under dagen var det fortfarande ganska kvavt. Vi var till Stahlands möbler i Rotebro på eftermiddagen och milde himmel vilken dålig luft de hade i affären. Kvalmigt och varmt med nästan ingen luftväxling. Vi orkade knappt titta på möbler och gick ganska snabbt ut, det gav en huvudvärk minst sagt.

På hemvägen åkte vi in till Stinsen som är ett litet shoppingcenter och handlade lite mat och tog en kopp kaffe vid Kahls kaffeshop. Gott kaffe var det och det piggade upp. Väl hemma var det bara att ta vattenkannan och gå ut och vattna alla växter i krukor, det har blåst lite ett par dagar och i värmen så torkar ju jorden ut nästan direkt.

Våra chili plantor har börjat bära frukt och några är mogna, de är väldigt små….

Tomaterna mognar för fullt också, Gardener’s delight som är lite mindre har ungefär 20 tomater klara att skörda nu. Även den andra, dansk export har två stycken stora röda tomater. Imorgon blir det nog en dansk export till lunch 🙂

Advertisements
This entry was posted in Min trädgård, Uterummet, Vanliga dagar and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Aningen svalare

 1. Tammy McChesney says:

  Love that red…the simplicity makes this image!

 2. Anita says:

  Mina chili börjar också mogna nu. Jag har en sort som heter “Fish” och den blir “hur som helst” om man säger så. En del frukter är röda, en del gula, en del grönvita. Lite kul.

  Så du har Gardeners Delight. Den ska jag ha nästa år. Jag har bland annat Sungold som är gul och vansinnigt söt. Jättegod. Jag äter den som godis.

  Kram
  Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s