En skön sommardag

Idag har det varit helt perfekt väder, solen skiner och det är ungefär 23 grader, alldeles lagom för hundpromenader och trädgårdsarbete. Jag har klippt gräset på framsidan och planterat om lite Klätt (som är det vi tidigare trodde hette lammöra). Sedan satt Witchy och jag en stund i hammocken och filosoferade och tittade ut över trädgården. Det märks att hösten närmar sig även om mycket blommar fortfarande. Småfåglarna har börjat komma tillbaka och sitter i björken och kvittrar. De frågar väl efter fågelmaten kan man tänka.

Många baggar av olika slag finns det runt växterna nu. Tyvärr lyckades jag inte fånga ovansidan på den här….den blev alldeles suddig.

Humlorna är hungriga och rosenstav och rudbeckiorna hör till favoriterna. Och blomman för dagen på framsidan är tydligen en läckerhet.

Man ser bara baken på humlan och knappt det. Har sett många fjärilar också men inte haft kameran redo. De är så snabba de små liven.

Advertisements
This entry was posted in Höstkänning, Min trädgård, På Verandan. Bookmark the permalink.

2 Responses to En skön sommardag

  1. Tammy McChesney says:

    Beautiful captures…I especially love the contrast and softness of the first image! Really well done! Enjoy your weather while you can! 🙂

  2. That is a way cool bug. Love that image.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s