Hemma igen

Nu har vi varit hemma nästan en vecka och börjar komma in i dygnsrytmen i Sverige igen även om jag fortfarande vaknar ungefär kl 5 på morgonen. Fast igår kväll var jag i alla fall inte helt sänkt redan kl 8 🙂

Idag töar det för fullt och gångvägarna är rena isbanorna. Inte så kul att gå ut med hundarna precis. Igår morse snöade det och blåste en hel del. Jag vaknade ju tidigt och gick ut med hundarna kl 6, de har inget emot det alls även om Roscoe varit lite risig sedan vi hämtade honom. Jag tror att han lekt och busat med Witchy och nog sprungit in i ett träd eller nåt. Han är inte sig själv i alla fall, vi ska till veterinären imorgon för säkerhets skull. Han är piggare idag men verkar öm i kroppen liksom.  Igår eftermiddag när alla Rons ungar och barnbarn var hit så skällde han inte ens när de kom. Och det är definitivt inte likt Roscoe.  Witchy är dock full av energi som vanligt och far som en skållad råtta i de upptrampade stigarna i snön. Hon ser ut som en sån där bobsleigh släde på OS ungefär.

Här kommer lite bilder från hotellet i Abu Dhabi. Vi satt nere vid poolen och stranden och åt lunch den dagen vi stannade där. Så nu vet vi vart våra småfåglar åker på semester på vintern, det var massor med små finkar och sparvar som var mycket intresserade av att dela vår lunch.

Kontrasterna finns där, ena sidan fint hotell med pool och liten sandstrand, på andra sidan jätte bygge på gång. Hela Abu Dhabi såg ut som en byggarbetsplats faktiskt. Det såg vi dagen därpå när vi åkte ut till flygplatsen i dagsljus.

Väldigt god ananas juice hade de i alla fall, och en fräsch tonfisk sallad med grillad tonfisk.

Advertisements
This entry was posted in Resor. Bookmark the permalink.

One Response to Hemma igen

  1. Anita says:

    Skönt att se sommaren och vilka fina bilder på gråsparvarna. Dom är kloka dom som flyttar till varmare breddgrader över vintern. Men man börjar längta efter dom och jag har börjat höra lite försiktigt fågelsång på morgnarna.

    Hoppas att Roscoe har kryat på sig. Jag håller tummarna för att det inte är något allvarligt med honom.

    Kram
    Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s