Underbara höstfärger

autumntrees_2013 autumntree_2013

I förrgår hade vi fantastiskt väder här i Hässelby, strålande solsken och nästan ingen vind. Träden har haft otroliga höstfärger i år, kan inte minnas en lika fin höst nånsin (i alla fall inte på väldigt många år).

Advertisements
This entry was posted in Höstkänning, I vår skogsbacke, Walkies. Bookmark the permalink.

3 Responses to Underbara höstfärger

 1. Anita says:

  Jag håller med, hösten har varit väldigt vacker men jag har sett att lönnarna inte fått röda löv i år (i varje fall inte hos oss) utan dom har blivit ljust gula och sedan har bladen torkat ihop och ramlat av. Tror att det kan bero på att det var så torrt i somras plus att vi hade några väldigt kalla nätter för ett tag sedan. Men i övrigt har det varit fantastiskt. Nu spår dom dessvärre kallare väder, till och med snö! Det var ju nyss sommar känns det som.

  Ha en fortsatt skön vecka!

  Kram Anita

 2. Cathy says:

  Här verkar det vara lite olika, en del rönnar har blivit sådär härligt tegelröda och sen gula och sen ramlat av. Vi har nog olika varianter av lönn längs vägar och cykelbanor här runt Hässelby tror jag. Asparna har blivit gula och sen ramlat ganska snabbt. Nu har det ju blivit så varmt igen att träden måste undra vad som pågår. Igår var det +15 nästan, lite mulet och regn på eftermiddagen. Väldans svårt att veta hur man ska klä sig för hundpromenaderna:-) Ozzie var och vallade får igår och var nu riktigt duktig, verkar som att han börjat förstå vad han ska göra med ulltottarna (inte bara jag runt runt utan flytta dem lite i olika riktningar). Och snacka om att han blev både blöt och lerig:-), svansen hamnade ju i backen flera gånger när han la sig ner och den var lerig och såg bedrövlig ut när vi kom hem. Nu skulle jag behöva den andra duschkabinen igen

  • Cathy says:

   och idag ville inte wordpress låta mig skriva klart hela kommentaren heller, undrar varför. Hursomhelst, hoppas du får en skön vecka och helg.
   Kram
   Cathy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s