November träd

Värsta snöfallet på 100 år i Stockholms trakten sägs det.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to November träd

 1. Anita says:

  Fast vi märkte knappt av snöfallet. Visst, det kom en knapp dm men det var ju ingenting jämfört med andra delar av Stockholmsregionen. Och jag ser på din bild att snödrivorna är rejäla jämfört med våra. Jag hoppas du slapp vara ute på vägarna för där var det kaos ända till igår kväll. Hur är det med Crispie, gillar hon snö? Många hundar älskar ju att rulla sig i snön.

  Här är det annars annat kaos i och med vårt köksbyte. Men efter kaos kommer ordning heter det ju så jag hoppas på det 🙂 Sakta men säkert ser vi köket växa fram och det händer lite varje dag som går. Men förutom att få själva köket på plats är det mycket kvar med kakling, målning, tapetsering, eldragning, avloppsdragning mm. I måndags och tisdags fick vi i varje fall vår ekparkett slipad i kök och hall och det blev väldigt lyckat. Det såg ut som golvet var nyinlagt.

  I helgen ska vi eventuellt åka på julmarknad i Taxinge en bit från Södertälje. Det brukar vara barmark men i år kan det kanske bli lite julstämning … om det nu finns någon snö kvar.

  Ha en skön helg!

  Kram Anita

 2. Cathy says:

  Nu börjar snön sjunka ihop lite som tur är. Visst, det är vackert soliga dagar med mycket snö men det har varit så mycket att det knappt gått att gå och lite för tidigt med snö tycker jag. Crispie gillar snön:-). Nu hoppas vi bara att allt ska töa bort innan det fryser på igen för då blir det sannerligen inte kul på vägar och gångbanor.
  Jobbigt med köksbyte, men skönt och kul när det väl blir färdigt.
  Kram, Cathy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s